Belépés

TámogatóinkAz elso "240-es"...

kuf küldte be a hírt:
A Netgear november 5.-én rukkolt ki az elso 240Mbit-es wifi routerrel, WPNT834 márkanéven. A sebességet az Airgo TrueMIMO technikának köszönhetik,amely a hírmorzsák alapján meg is haladja a normál 100Mbit ethernet sebességét. (Ezt azért kezeljük kétkedéssel, mindenesetre szép teljesítmény.)Egy másik új szabadalom is, a Rangemax is az eszköz nevéhez fuzodik,ezzel a technikával és a 3 külso antennával (egy leveheto/cserélheto) a nagyobb és állandó lefedettséget próbálják meg elérni úgy,hogy a router több csatornát figyel és választja ki a számára "legtisztábbakat", kerülve a más eszközök által keltett interferenciákat. Dupla tuzfallal rendelkezik (NAT és SPI), DOS és IDS védett, támogatja a WEP/WPA/WPA2-ot és természetesen VPN és DMZ képes.

Érdekesség,hogy a termék bemutató oldalán egy összehasonlitó ábrán érdekes mód egy Linksys router sziluettje tünik ki, mint gyengébb eszköz.
Összehasonlítás

Az eszköz adóteljesítményérol sajnos nincsenek pontos információink, bizonyos források szerint 0-100mW között állítható, ára pedig 200 euró környékén alakul.