Belépés

TámogatóinkNetgear új vezetéknélküli-N upgrade

Az új vezetéknélküli-N upgrade eszköz (WNEB3100)magában foglalja a NETGEAR 5GHz-es vezetéknélküli-N hozzáférési pontját és a RangeMax kétsávos vezetéknélküli-N USB adapterjét, amelyek segìtségével lehetővé válik a felhasználók számára, hogy azonnal elérhető legyen számukra az 5GHz-es vezetéknélküli-N teljesìtmény anélkül, hogy hozzá kellene nyúlniuk a már meglévő hálózathoz.


A vezetéknélküli-N upgrade eszköz – ami magában foglal egy NETGEAR 5GHz vezetéknélküli-N HD hozzáférési pontot (WNHDE111) és egy RangeMaxTM kétsávos vezetéknélküli-N adaptert (WNDA3100) – lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és gyorsan kompatibilissá tegyék a már meglévő vezetékes vagy vezetéknélküli hálózatukat az 5GHz-es 802.11n szabvánnyal. Csak egyszerűen be kell dugni a WNHDE111-et a már meglévő routerbe vagy gatewaybe (router integrált modemmel) és a felhasználók máris élvezhetik a feljavított teljesítmény előnyeit a 5 Ghz-es vezetéknélküli-N technológiának köszönhetően. A kevesebb adatforgalmat bonyolító 5 Ghz-es sáv használatával a WNHDE111 több csatornát, nagyobb sebességet és megbízhatóbb vezetéknélküli kapcsolatokat biztosít. Ha egy már létező 802.11b/g hálózathoz csatlakoztatjuk a vezetéknélküli-N upgrade eszközt, akkor egy kétsávos hálózatot kapunk, amely együtt fog működni bármilyen Wi-Fi képes eszközzel. A vezetéknélküli-N szabványt már gyárilag támogató laptopok automatikusan a lehető legnagyobb sebességű hálózatra fognak csatlakozni, a régebbi laptopok és asztali számítógépek pedig a RangeMax kétsávos vezetéknélküli-N adapter segítségével tudják “felturbózni” a vezetéknélküli teljesítményt.

A vezetéknélküli-N upgrade eszköz az IT iparban használatos Wi-Fi Protected Setup (WPS) funkcióval is el van látva, emellett megtalálható benne a NETGEAR’s “Push ‘N’ Connect” funkciója is, amely szükségtelenné teszi, hogy hosszú jelszavakat kelljen megadnunk, ehelyett könnyen és gyorsan hozhatunk létre biztonságos és megbízható kommunikációt bármilyen WPS képes készülékkel. A vezetéknélküli-N upgrade eszköz támogatja a Quality of Service (QoS) funkciót is, amely kiváló teljesítményt biztosít a hang és videó alapú alkalmazásokhoz, valamint a játékokhoz.

“A vezetéknélküli-N upgrade eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a már meglévő router-jeiket vagy gateway-eiket az 5 Ghz-es vezetéknélküli-N szabvánnyal kompatibilissé tegyék és élvezzék annak előnyeit. Egyszerűen csak csatlakoztatniuk kell az eszközt a vezetéknélküli készülékükhöz, sem újrakábelezésre, sem újrakonfigurálásra nincs szükség és semmilyen már meglévő eszközt nem kell lecserélni. A 802.11g szabvány sávszélesség korlátai az egyre csak növekvő, a háztartásokban és kisvállalati környezetben generált RF interferenciával kombinálva komoly kihívásoknak tehetik ki a 2,4 Ghz-es frekvencián működő eszközöket, amennyiben azok segítségével nagy sávszélességet igénylő alkalmazásokat kívánnak futtatni 802.11 g szabványú vezetéknélküli kapcsolattal. A vezetéknélküli-N upgrade eszköz segítségével nagy teljesítményű vezetéknélküli hálózathoz juthatunk, amely több csatornát kínál kevesebb adatforgalmat bonyolító frekvencián annak érdekében, hogy nagyobb sebességet és megbízhatóbb kapcsolatot biztosítson az olyan alkalmazásokhoz, mint az internetes telefonálás, HD video streaming és online játék. Emellett az upgrade kit használatával a számítógépünk kétsávos vezetéknélküli-N szabvánnyal lesz kompatibilis, ezért a felhasználók egyszerre élvezhetik ki az 5 Ghz-es vezetéknélküli-N technológia minden előnyét és haszálhatják a korábbi szabványokon működő eszközöket.” – mondta Som Pal Choudhury, a NETGEAR vezetéknélküli részlegének termékmenedzsere.

5GHz Wireless-N HD hozzáférési pont/híd (WNHDE111)

A NETGEAR 5 Ghz-es vezetéknélküli HD hozzáférési pont/híd (WNHDE111) használható önálló hídként is vagy 5 Ghz-es vezetéknélküli-N hozzáférési pontként is funkcionálhat, ha össze van kötve egy router-rel vagy gateway-jel. Amikor csatlakoztatva van egy 802.11 b/g vezetéknélküli router-hez, akkor egy teljesítményű 5 Ghz-es vezetéknélküli-N hozzáférési pont tulajdonságaival ruházza fel azt, amivel létrehozható kétsávos hálózat is, ami támogatja az új, kétsávos vezetéknélküli-N klienseket csakúgy, mint a régebbi, 802.11b/g szabványon alapuló klienseket. Ezáltal lehetővé válik a felhasználók számára, hogy olyan teljesítménnyel lássanak el bármilyen mér meglévő hálózatot, ami szükséges a HD video streaminghez vagy az akadásmentes játékhoz. A WNHDE111 hídként is tud funkcionálni, hogy összekösse a játékkonzolokat vagy az olyan media receivereket, mint a NETGEAR Digital Entertainer HD egy kétsávos, vezetéknélküli-N router-rel, mint a RangeMax kétsávos vezetéknélküli-N router (WNDR3300).

A WNHDE111 az 5 Ghz-es vezetéknélküli-N sávot használja, ezért elkerüli az interferenciát és megbízhatóbb, gyorsabb kapcsolatokat biztosít, belül pedig 6 db Smart Antenna biztosítja a maximális teljesítményt és hatótávolságot a hozzáférési pont számára. Az automatikus Quality of Service (QoS) funkció bizotsítja az akadásmentes játékot, nagyfelbontású videó streaminget és kristálytiszta internetes telefonhívásokat.

RangeMax vezetéknélküli-N USB adapter (WNDA3100)

A RangeMax kétsávos vezetéknélküli-N USB 2.0 adapter (WNDA3100) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy továbbfejlesszék notebook-jukat vagy asztali PC-jüket, ami által kompatibilisek lesznek a vezetéknélküli-N szabvánnyal, így több csatorna válik elérhetővé kevesebb interferenciával és jobb minőségű kapcsolattal. Az adapter visszafelé is kompatibilis a 802.11g eszközökkel és elegendő sávszélességet biztosít ahhoz, hogy támogassa a zene letöltéseket, file megosztást és a nagyfelbontású multimédiás alkalmazásokat.

A WNDA3100 szabadalmaztatott meta anyagokból készült micro-antennákat használ, hogy nagyobb sebeséget és hatótávolságot biztosítson, mint a többi 802.11n adapter. Ezáltal megbízható kapcsolatot biztosít mind a 2,4 mind az 5 Ghz-es vezetéknélküli-N csatornákon.

A NETGEAR vezetéknélküli upgrade eszközhöz (WNEB3100) egyéves garancia és non-stop technikai támogatás jár. Megvásárolható világszerte a viszonteladóknál és az online boltokban 149 dolláros ajánlott fogyasztói áron.