Belépés

Támogatóink



Z0l's blog

Free wifi - büntetnék?

Érdekes cikk jelent meg az origon minap, miszerint New Yorkban büntetnék a nyilvános wifi hálózatok tulajdonosait, mert a nyitott hálózatokon keresztül bizalmas információkhoz is hozzá lehet jutni (?).
A cikk itt

Wireless hálózatok és PDA-k

Érdekesnek tűnő cikksorozat kezdődött a pdamania.hu oldalain, az első részben a WiFi alapjait ismertetik, illetve azt, hogy hogyan tudunk PDA-nkkal rácsatlakozni az otthoni vezeték nélküli hálózatunkra. A cikk itt olvasható.

Google VPN

Eszerint a cikk szerint a Google WiFi szolgaltatashoz mar egy sajat VPN kliensszoftver is letoltheto, bar az oldal csak az USA-bol erheto el. A jelenleg meg csak San Franciscoban mukodo halozat hamarosan bovulni fog?

Anonimitás az Interneten

Az Interneten való anonimitásunk megőrzéséhez kiváló eszköz a The Onion Router, létezik Windowsra, Linuxra és MacOS X-re is.

Samsung vezetéknélküli telefon

Unod a mobilod? Érezni akarod a lüktető rádióhullámokat a fejedben, de "csillicsengőskamerás" mobil nélkül? Akadálymentes terep esetén akár 130 kilométerre otthonodtól simán veheted fel úgy a vezetékes számodat, hogy "Bocs, nem vagyok otthon..."
Cikk