Belépés

TámogatóinkSupport

Amennyiben kérdésed van, vagy csak ismerkedsz a vezeték nélküli technológiákkal a következő lehetőségek közül választhatsz:

Tudástár: másnéven wiki egy olyan bárki által szerkeszthető enciklopédia, amiben szócikkek illetve hosszabb írások formájában próbálunk hasznos információkkal segíteni. Az egyes szócikkekben előforduló idegen kifejezesések egymásra mutatnak, ami általában létezik. Ha mégsem létezne a megadott címszó alatt felvitt tartalom, azt bárki hozzáadhatja, valamint a meglevőket is szerkesztheti, ha az pontatlan vagy nem teljes. Természetesen minden módosítást felülvizsgálunk, hogy minél igényesebb és részletesebb kollaboratív tudástárat hozzunk létre közösen. Bővebb információt a wiki oldalon találsz.

Fórum: Webes fórum az esetleges problémák megvitatására.

Hibabejelentő: Bármilyen hibát találsz a weboldalon, problémád van az egyik hotspotunkkal, kérünk itt jelentsd be, hogy a lehető leggyorsabban tudjuk orovolni. Belépni a huwico felhasználóval és a huwico jelszóval tudsz.

Levelező lista: Azoknak, akik a levelező listákat preferálják inkább.

Webchat: Webes felület a #huwico csatorna elérésére. Természetesen be lehet lépni normál IRC kliensről is (irc.freenode.net / #huwico).