Belépés

TámogatóinkBemutató könnyen, vezetékek nélkül

Múlt héten jelentette be új vezetéknélküli prezentációs eszközének megjelenésést a D-Link . A gyártó AirPlus G Wireless Presentation Gateway (DPG-2000W) elnevezésű termékével lehetőségünk nyílik arra, hogy vezetéknélküli kommunikációra alkalmas desktop vagy notebook gépeinkről jutassuk el megjeleníteni kívánt képeinket, powerpoint bemutatónkat, vagy alkalmazásunk kimenetét az eszközzel közvetlen kábeles kapcsolatban álló megjelenítőre.

Legyen az multimédia projektor, LCD panel, monitor. Lényeg, hogy szabvány VGA csatlakozással rendelkezzen. Az új AirPlus Presentation Gateway szükségtelenné teszi tehát a közvetlen kábeles kapcsolatot a projektor és a PC között, valamint egyidejűleg több bemutató számára is egyszerű hozzáférést biztosít, az integrált 'Presentation Session Manager' program segítségével.

A könnyű menedzselhetőségről a webes konfigurációs felület gondoskodik, itt a speciális beállításokon kívűl természetesen az alapvető 'wireless' kapcsolathoz szükséges opciókat is megtaláljuk, titkosítás, stb. Hasznos lehetőség a testreszabható úgynevezett 'banner page', ahol az előadások előtt/után, vagy szünetében megjeleníteni kívánt információkat (napirend, program, logó) helyezhetjük el.

Az eszköz körölbelül 250 dolláros áron kerül a boltokba.

(vége az asztal alatt bújkálásoknak, a rövid VGA és UTP kábeleknek, valamint az ezekben való bukdácsolásoknak és a kevés csatlakozóaljzat okozta fejfájásnak :)