Belépés

TámogatóinkBristolban a Wi-Fi!

Bristol a legnagyobb Wi-Fi hotzone-t akarja kialakítani az Egyesült Királyságban. A hálózat a nagyközönség, illetve a közhasznú társaságok előtt is nyitva áll.

Ahogy más városokban is (pl: Grand Haven, Corpus Christi), a jómunkásemberek elérhetik belső hálózatukat (VPN-en), illetve a városban lévő zárt láncú televízió hálózat (CCTV) is mobilabbá válik (a térfigyelő kamerák könnyen áthelyezhetők a város egyik pontjáról a másikra, fesztivál, utcabál, meccs, stb esetén)

Az access pointok -melyet a CitySpace telepít - kb. 9 négyzetkilóméternyi területet fognak lefedni.

"A hotzone Bristolban a Királyság első kültéri, várost lefedő drótnélküli broadband szolgáltatása. Reméljük, hogy más városok is kedvet kapnak ahhoz, hogy vezetéknélküli megoldásokba fektessenek" - nyilatkozta Marc Meyohas, a CitySpace igazgatója.

A szokásos használaton (rendőrség, tűzoltók, stb) kívül a túristák számára szeretnék vonzobbá tenni a várost, illetve olyan nyalánkságokat szeretnének megvalósítani, mint online adófizetés, a könyvtári könyvek bérletének meghosszabbítása, vagy az elromlott/megrongált utcalámpák bejelentése.

Forrás: MuniWireless.com
Sajtóközlemény: Cityspace